1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Θανάσης Ακοκκαλίδης

Θέατρο

Αποφοίτησε από τη σχολή δραματικής τέχνης Βεάκη το 2003 και υπήρξε επί σειρά ετών μέλος της ομάδας των «Χορικών» της Ζ. Νικολούδη. Συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με τους: Δ. Παπαϊωάννου, Σ. Λιβαθινό, Δ. Δεγαΐτη, Δ. Χρονόπουλο, Κ. Καπελώνη, Ν. Νικολάου, Γ. Ιορδανίδη, Β. Μπακάκου, Π. Σκουρολιάκο, Λ. Ρικάκη, Β. Δούκα, Γ. Σίμωνα, Π. Γάλλια  σε παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου, Κ.Θ.Β.Ε., Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν, Παλλάς,  Δη.Πε.Θε. Ρούμελης, Μεγάρου Μουσικής Αθηνών κ.α. Έλαβε μέρος σε παραγωγές που παρουσιάστηκαν σε φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού. Συνεργάστηκε με την Μ. Καβαλλιεράτου στην πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα για την παράσταση “Moment”, η οποία παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Αθηνών, στο Guggenheim στην Νέα Υόρκη και στο θέατρο  Piccolo στο Μιλάνο. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον Robert Wilson.

Rali Vladimirova

Χορός

Η Rali Vladimirova (Ράλλυ Βλαντιμίροβα), χορεύτρια και παιδαγωγός μπαλέτου, αποφοίτησε από την Εθνική Σχολή Χορογραφίας της Σόφιας στη Βουλγαρία. Ειδικεύτηκε στο κλασσικό μπαλέτο, character dance, το μοντέρνο-jazz χορό και τη χορογραφία. Εργάστηκε ως επαγγελματίας μπαλαρίνα στο Εθνικό Μουσικό Θέατρο (National Musical Theatre) της Σόφιας. Συμμετείχε με χορογραφίες σε show της Εθνικής Τηλεόρασης της Βουλγαρίας. Συμμετείχε στο παγκόσμιο φεστιβάλ χορού της Βάρνας. Έχει διδάξει κλασσικό και μοντέρνο χορό στο Anglo-American school της Σόφιας κι έχει πάρει μέρος στο πρόγραμμα του New York City Ballet work out. Συνεχίζει με περαιτέρω σπουδές και ειδικεύσεις στη χορογραφία στην Εθνική Μουσική Ακαδημία της Σόφιας (National Music Academy). Από το 2009 είναι δασκάλα χορού και χορογράφος στη Stagecoach και τη Musical Arts On Stage.

Ευαγγελία Βελλή-Κοσμά

Τραγούδι

Η Ευαγγελία Βελλή-Κοσμά είναι συνθέτις, μαέστρος και παιδαγωγός μουσικής. Το 1996 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Διεύθυνση Ορχήστρας και χορωδίας στο Ωδείο του Ελληνοαμερικάνικου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος. Το 2002 πήρε το Δίπλωμα σύνθεσης αποσπώντας το Α’ Βραβείο Σύνθεσης του Ωδείο Athenaeum.Από το 1998 αναλαμβάνει την διεύθυνση σε πολλές παιδικές παραστάσεις, μαθητικές χορωδίες καιμουσικά σύνολα. Το 1992 απέσπασε το Α’ Βραβείο για τη μουσική της στο παιδικό θεατρικό έργο “Τρελή περιπέτεια στο παραμυθένιο δάσος” στο Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου Θεσσαλονίκης ενώ από το 2002 ανεβάζει παιδικά μιούζικαλ. Από το 1994 συμμετείχε ως επαγγελματίας σε χορωδίες, μουσικά σύνολα ή ως σολίστ με συναυλίες και παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Απο το 2001 διευθύνει χορωδίες και προετοιμάζει σολίστ σε επαγκελματικές ομάδες θεάτρου και μιούζικαλ. Η ίδια γράφει μουσική, ασχολείται με την έρευνα πάνω στη σύγχρονη μουσική και διδάσκει ανώτερα θεωρητικά στο Ωδείο Athenaeum. Από το 2008 είναι δασκάλα τραγουδιού και μαέστρος στη Stagecoach και τη MusicalArtsOnStage.

Στέλλα Κωνσταντάτου

Θέατρο και Τραγούδι - "Πρώτα Βήματα"

Η Στέλλα Κωνσταντάτου είναι ηθοποιός απόφοιτη της σχολής Βεάκη και συνέχισε με σπουδές στη Γαλλία. Έχει σπουδάσει επίσης τραγούδι, πιάνο, χορό και έχει παρακολουθήσει μαθήματα κρουστών κ ρυθμικής. Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις καθώς και τηλεοπτικές σειρές. Παράλληλα ασχολείται με την εκπαίδευση διδάσκοντας θέατρο και θεατρικό παιχνίδι σε μικρούς και μεγάλους. Ίδρυσε την ομάδα δημιουργικής έκφρασης ενηλίκων «Θεατροσβουρίσματα». Είναι εμψυχώτρια σε εκδηλώσεις παιδιών κ ενηλίκων. Έχει επάρκεια διδασκαλίας σε Αγγλικά και Γαλλικά. Θα διδάσκει τα μαθήματα θεάτρου και τραγουδιού για τα παιδιά ηλικίας 4-6 ετών στα ‘Πρώτα Βήματα’.

Γιοβάννα Χαλκιοπούλου

Χορός και Musical -"Πρώτα Βήματα"

Η Γιοβάννα είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια της Ανώτερης Επαγγελματικής σχολής χορού της Δέσποινας Γρηγοριάδου. Επίσης είναι απόφοιτη Κοινωνιολογίας του τμήματος κοινωνικών και πολιτικών σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Ως προς το χορό, μαθήτευσε κοντά σε σημαντικούς δασκάλους όπως τις Kallina Bogoeva, Liza Bashova, Πέρσα Σταματοπούλου, Μάρω Γρηγορίου, Μαρία Τσουβαλά κά. Έχει διδαχθεί κλασσικό, μοντέρνο και σύγχρονο χορό –στα συστήματα Vaganova, Limon-Release και Cunningham. Διευρύνοντας τις σπουδές της στο χορό παρακολούθησε στο Λονδίνο σεμινάρια χορού με τους Zina Mamedova, Raymond Chai, Sami Russell, Torry Trotter. Φοίτησε και η ίδια musical theatre –μουσικό θέατρο- στη Musical Arts On Stage (πρώην Stagecoach) και συνέχισε την εκπαίδευσή της στο συνδυασμό των παραστατικών τεχνών. Παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής με τη Γιώτα Κουνδουράκη στο Μικρό Πολυτεχνείο. Έχει συμμετάσχει σε πολλές μουσικοχορευτικές παραστάσεις μεταξύ των οποίων η συνεργασία με την ομάδα ‘Συν-κίνησης’ στο 3ο διεθνές φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου που διοργανώθηκε από το Δήμο Αθηναίων (2011). Η Γιοβάννα στη Musical Arts On Stage διδάσκει το μάθημα χορού στο τμήμα Πρώτα Βήματα (παιδιά ηλικίας 4 -6 ετών).